X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Prvič v slačilnici

Po uradni predstavitvi je Pedro Leon prvič oblekel dres Real Madrida.

“To je četrtič, da sem na tem stadionu, vendar pa sem sedaj tukaj prvič kot igralec Real Madrida,” je dejal Leon ob vstopu v slačilnico prve ekipe, “Bil sem že tukaj z Levantejem, Valladolidom in Getafam. Ta garderoba je velika in udobna. Ima vse, kar igralec potrebuje. Navdušen sem nad vsem, kar vidim na tem prelepem stadionu. Ta dres bom nosil z velikim ponosom in ponižnostjo.”

Leon je lahko izbiral med več dresi različnih velikosti, vendar je takoj izbral tistega, ki se mu najbolj prilega. Igralec je nato na hitro poklepetal z Agustinom Herrerinom, ki je delegat za igrišče. Leona je spomnil, da je pred njim nosilo ta beli dres že kar nekaj igralcev iz Murcije, kot so to recimo Antonio Ruiz, Macanas, Camacho in Chendo, ki so se zapisali tudi v zgodovino kluba. “Želim hoditi po njihovih stopinjah,” je dejal Pedro.

“Z Granerom sem že igral v Getafah,” je dodala Leon, “Imela sva odličen odnos in tako je že govoril z mano o Real Madridu. Že sem nestrpen, da začnem trenirati s svojimi novimi soigralci in trenirati pod Mourinhom, katerega smatram kot najboljšega trenerja na svetu. Upam, da bom osvojil veliko naslovov s tem dresom.”