X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradna predstavitev Pedra Leóna

imageshack.us

Pedro Leon je bil danes tudi uradno predstavljen s strani predsednika Florenitna Pereza na predsedniškem balkonu stadiona Santiago Bernabeu, kot zadnja okrepitev Real Madrida.

Florentino Perez
“Pedro je tukaj zato, ker je naredil vse kar lahko, da postane igralec Real Madrida. Člani kluba ne bomo nikoli pozabili te geste. Ekipa Real Madrida za sezono 2010/11 se oblikuje. Ta novi projekt bo odvisno od igralcev, ki se odzivajo na visoke zahteve kluba. Uradne predstavitve kot je ta, je način, da sprejmemo novega igralca v to družino z odprtimi rokami in tako danes pozdravljamo Pedra Leona. Želeli smo, da se nam pridružijo odlični španski igralci in verjamemo, da je Pedro eden izmed njih. Ima potrebno kakovost, da se pridruži Real Madridu. Zato dobrodošel v novem domu Real Madrida in naj se ti uresničijo vse sanje.”

Pedro Leon
“Zahvaljujem se Real Madridu, da je uresničil moje otroške sanje. Ne želim si razočarati predsednika, tako da se bom potrudil po svojih najboljših za ta dres. Prav tako upam, da bom osvojil veliko naslovov.”

Po predstavitvi je Pedro Leon odšel v slačilnico, kjer se prvič oblekel beli dres Real Madrida, nato pa se je vrnil na igrišče Santiaga Bernabeu, kjer je najprej poziral zbranim fotografom. Na tribunah stadiona se je zbralo tudi več sto navijačev, ki so s skandiranjem “Pedro, Pedro” zaželeli igralcu dobrodošlico v klubu.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us