X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je danes opravil prvo novinarsko konferenco od igralcev prve ekipe pred novo sezono, kjer je razpravljal o dveh novih obrazih na Valdebebasu, Jose Mourinhu in Pedru Leonu.

“Metode Mourinha so jasne. Nimamo dolgih treningov, vendar pa so ti zelo intenzivni. Radi imamo njegove metode, ker menimo, da je veliko treninga z žogo pozitivna stvar.”

“On je trener, ki želi biti vpleten povsod, prav tako pa je zelo zahteven. Od nas pričakuje najboljše, v kar pa vlaga tudi sebe sto odstotno. Pozdravili smo ga, kot si to tudi zasluži in verjamemo, da nas bo vodil do velikih stvari.”

“S Pedrom Leonom čutim zelo tesno povezavo, kar pa je posledica najine skupne zgodovine pri Getafah. Ima veliko potenciala. Nobenega dvoma ni, da se bo boril z vsemi nami za mesto v začetni postavi.”

“Preživeti toliko časa s soigralci po tem dolgem premoru je dobro za nas tako na igrišču, kot tudi izven njega. Skupni dnevni obroki so zelo priročni in tako še bolj izkoristimo zmogljivosti, ki so nam zagotovljene.”