X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos

Sergio Ramos, ki je pred kratkim postal s špansko reprezentanco svetovni prvak, že razmišlja o prihajajoči sezoni. Njegov značaj, ambicije in zmagovalna miselnost se odraža tudi v njegovih besedah. “Rad bi še napredoval kot nogometaš, se še naprej učil in dodal nove lovorike svojim dosedanjim.” Je že neučakan, da začne delati s svojo novim trenerjem in upa, da lahko skupaj z njim Real Madrid osvoji vse tri glavne naslove. “Mourinho je tip trenerja, ki ga potrebujejo pomembne ekipe.” V intervjuju za Marco je branilec Real Madrida prav tako omenil uspeh španske reprezentance v Južni Afriki: “Dosegli smo nekaj, o čimer smo sanjali vse od kar smo bili otroci. Ključ do našega uspeha je bilo delo, ponižnosti in žrtvovanje.”

“Zelo sem navdušena nad novim začetkom, tako na osebni ravni, kot tudi na ekipni ravni, komaj čakam, da nadaljujem z osvajanjem naslovov. La Ligo bo zelo težko zmagati, kakor tudi Ligo prvakov in Copa del Rey. Upajmo, da se bomo borili za vse tri naslove. Rad bi osvojil Ligo prvakov in mislim, da si tudi naši navijači zaslužijo to.”

“Mourinho bo vodil Real Madrid do teh naslovov. Vse je že zmagal in upam, da bo nadaljeval s svojimi zmagami tudi v Real Madridu. Upam, da bo prihod Mourinha in novih igralcev ustvaril odlično ekipo, ki nas bo popeljala do številnih naslovov. On je zmagovalec in ne dvomim, da je to njegovo miselnost. Vsi moji soigralci, ki so pred tem že delali z njim pravijo, da je močna osebnost in da je najboljši.”

“Zelo sem ponosen, da zastopam Španijo in da sem za svojo državo osvojil svetovni naslov. Potem, ko sem leto zaključil s svetovnim naslovom, mi je to prineslo veliko zadovoljstvo. Vedeli smo, smo bili močni kandidati za naslov in prepričani smo bili v nivo naše igre in kakovosti ekipe. Kljub temu, pa moramo še naprej gledati korak za korakom in trdo delati, da bi dosegli nove uspehe.”

“Zdaj je čas, da uživamo kot svetovni prvaki, saj je bilo zelo težko zmagati, vendar moramo še vedno delati na tem, da bomo osvojili še več naslovov in upajmo, da bo prišel enkrat dan, ko bomo lahko spet rekli, da Španija piše zgodovino.”