X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Garay

Ezequiel Garay je bil danes drugi igralec Real Madrida, ki je sedel ta teden na “vroči” stol na Valdebebasu. Argentinski branilec je komentiral glede svoje motivacije pred novo sezono, ob tem pa je razpravljal tudi o spremembi na trenerskem mestu, ki se je zgodila to poletje.

“Priprave pred sezono moram dokazati trenerju, da si zaslužim mesto v prvi  postavi. Naredil bom vse kar bo v moji moči, da bom med enajstimi igralci.”

“Mourinho je zelo zahteven in moramo se odzvati brez vsakršnih vprašanj. Veliko treniramo z žogo in tako je zelo zadovoljen z načini treninga, kakor smo tudi mi.”

“Prepričani smo, da je Mourinho pravi človek za to delo. Za njim bomo stali tako v dobrih, kot tudi v slabih časih. Ni važno ali igramo ali ne, vedno moramo držati skupaj.”

“Vsaka ekipa bo trdo borila, da bi zmagala La Ligo. Upamo, da bo prihajajoča sezona dobro tako za igralce, kot tudi za navijače.”