X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Valdano

Kmalu potem, ko je španska nogometna zveza objavila koledar tekem La Lige za sezono 2010/11, je generalni direktor Jorge Valdano razpravljale o razporedu tekem.

“Proti vsem bomo moramo igrati in pri tem obdržati špansko ligo na nivoju, ki ga je predstavila država na svetovnem prvenstvu. Menimo, da smo pripravljen storiti to.”

“Rad bi čestital predsednik španske nogometne zveze in igralcem za osvojen naslov svetovnega prvaka. Vsi smo uživali ob gledanju in proslavljanju. Zaradi vsega tega so vsi v državi dobili kurjo polt. Igralci so vedel, kako dostojanstveno predstavljajo naš nogomet.”

“El Clásico se bo igral približno ob istem času kot lani. Upamo, da bomo v dobri formi, ko bo na vrsti. Prav tako bomo igrali že v Ligi prvakov in bomo lahko pokazali, da imamo velik zagon.”

“Mourinho je strasten glede nogometu in to pokaže na vsakem treningu. Imeti znanje v nogometu je zelo pomembno, vendar bi da lahko vložiš v vse to še čustva, je še toliko bolj pomembno. Njegovi dosedanji uspehi govorijo o njegovih sposobnostih ustvarjanja zmagovalnih ekip.”