X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Gago

Fernando Gago je danes na svoji prvi novinarski konferenci pred novo sezono razpravljal o tem, kar mora sam narediti, da si bo zagotovil mesto v začetni enajsterici. Prav tako je govoril o svojem novem trenerju Jose Mourinhu in o svojem soigralcu Kakaju.

“Na vsakem treningu bom dal svoj maksimum. Vse o čimer sem razmišljal od prvega dne naprej je to, da vse svoj trud vložim v to, da bi pomagal klubu.”

“Jose Mourinho ima veliko zaupanja v svoje igralce, ker jih podpira. Težko je reči, kako točno bomo igrati, ko se bo začela sezona, saj nismo odigrali še nobene tekme. Med pripravami pred sezono bomo videli, kako želi trener, da igramo.”

“Z Mourinhom sem imel zaseben pogovor. Bil je zelo koristen in sam se bom potrudil po svojih najboljših močeh. Še vedno je potrebno veliko narediti in zato se bomo vsi trdo borili, da si zaslužimo zaupanje trenerja.”

“Kaka bo še veliko dal in bo igral pomembno vlogo v tej ekipi.”