X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castilla: Pablo Sarabia podaljšal pogodbo do konca sezone 2012/13

Real Madrid je podaljšal pogodbe s Pablom Sarabio do konca sezone 2012/13. Realovega mladega upa odlikuje izredna tehnična podkovanost, inteligenca, neutrudni prodori, odlična vizija igre in odličen strel z obema nogama.

Glede na to, da je Pablo Sarabia pred kratkim komaj dopolnil 18 let (rojen je 11/05/1992), je sedaj prišla tudi njegova nagrada v obliki nove pogodbe za pretekli trud, ob enem pa tudi dodatna motivacija za prihodnost. Sezono, ki se je nedavno končala, je bila do neke meje prelomna za Sarabio, saj je s Castillo doživel prvenec v tretji španski ligi, s čimer lepo napreduje v belem dresu, potem ko je sezono 2009/10 začel še v ekipi “Juvenil A”, sedaj pa je že član Real Madrid Castille. Glede na napredek, ki ga je pokazal v nižjih ekipah Reala, lahko samo upajmo, da bo ob takšnem napredku kmalu prišel dan, ko bo doživel prvenec tudi v dresu prve ekipe, kar so vsekakor želje vsakega mladega igralca iz mladinske šole Real Madrida.