X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Predstavitev Claya Tuckerja

Clay Tucker je danes po podpisu pogodbe bil tudi uradno predstavljen kot igralec Real Madrida. Ameriški branilec je tako postal že druga okrepitev kraljevega kluba pred sezono 2010/11. “Zadovoljen sem, da sem lahko tukaj. Rad bi se zahvalil klubu, da mi je dal to priložnost. Komaj čakam, da se sezona začne in upam, da bo uspešno leto,” je dejal Tucker.

Clay Tucker:
“To je odličen klub z bogato zgodovino. Po igranje v Sevilli in Badaloni je to moj največji korak v moji karieri. Zelo sem vesel, da bom lahko igral za to odlično ekipo in komaj čakam, da se začne sezona.”

“Kljub temu ne čutim nobenega pritiska. Vse je odvisno od samozavesti, ki jo ima vsak posameznik. Moraš sprejeti izzive, ki jih predstavlja življenje in sam rad prevzemam nove izzivi in odgovornosti. Moj cilj je trdo delati vsak dan in jemati vsako tekmo posebej.”

“Z Ettore Messino sva govorila. Hoče, da ostanemo osredotočeni čez celo sezono in veliko poudarka daje na detajle. Veselim se, da bom igral za njega, saj je zelo ambiciozen trener.”

“Moji soigralci so vsi odlični igralci, zato bo lepo igrati z njimi. Tukaj je 10-12 odličnih igralcev in vsak od njih ve, kakšna je njegova vloga. Vem, da se bom ujel z njimi in pripravljen sem na vlogo, ki mi jo je dodeli trener. Prepričan sem, da ne bom imel nobenih težav biti del te ekipe. ”

“Hvala, ker ste me sprejeli tukaj. Užitek bo igrati za Madridiste.”

Juan Carlos Sanchez:
“Clay je odličen igralec in oseba. Zanimajo nas igralci, ki so seznanjeni z ligo ACB ter Evroligo in Clay pozna obe tekmovanji. Prepričan sem, da bo veliko prispevali ekipi.”