X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pripravljalne tekme v Ameriki in v Evropi

Real Madrid je že zaključil en teden priprav pred novo sezono, sedaj pa so potrjene tudi pripravljalne tekme in sicer bo Real Madrid igral dve tekme v Združenih državah Amerike in dve v Evropi. Ameriška turneja se začenja 28. julija in se bo končala 8. avgusta, v tem času pa bo Real v ZDA najprej 4. avgusta odigral tekmo proti Club America v San Franciscu, 8. avgusta pa bo sledila še tekma proti LA Galaxyu na stadionu Rose Bowl v Los Angelesu. Ekipa se bo nato vrnila v Španijo, kjer bo nadaljevala s treningi na Valdabebasu, nato pa bo potovala v Nemčijo, kjer bo 13. avgusta odigral tekmo proti Bayern Münchenu v čast častnemu predsedniku Bayerna, Franzu Beckenbauerju. Evropsko turnejo bo Real zaključil 17. avgusta s tekmo v Belgiji proti Standard Liegu.

Real Madrid se bo nato vrnil v Španijo, kjer bo odigral vsaj še dve tekme pred prvo tekmo La Lige, ki je na sporedu 28./29. avgusta proti Mallorci in sicer naj bi v Alicanteju odigrali tekmo proti Hérculesu ter nato še v Madridu eno tekmo za trofejo Santiago Bernabeu.

TURNEJA V ZDA IN V EVROPI
DATUM TEKMA STADION IN KRAJ TEKME
04/08 Club America – Real Madrid Candlestick Park (San Francisco)
07/08 Los Angeles Galaxy – Real Madrid Rose Bowl (Los Angeles)
13/08 Bayern Munchen – Real Madrid Allianz Arena (Munchen)
17/08 Standard Liege- Real Madrid Stade de Sclessin (Liege)