X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zahvala Florentina Pereza Gutiju

“Kot predsednik Real Madrid se zahvaljujem Gutiju za vse, kar je naredil za klub v teh zadnjih 24-ih letih. Glede na to, da je večino svojega življenja brani in se boril za našo ekipo dokazuje stopnjo lojalnosti in strasti, ki jo je imel do Real Madrida. Nikoli ne bom pozabil izjemne ponudbe, ki jo je Guti prejel od AC Milana, ko sem začel prišel na mesto predsednika leta 2000. A on se je kljub temu odločil, da ostane z nami.”

“Guti je bil in je drugačen igralec, saj je izjemen talent. In prav zaradi tega je imel poseben prostor v vseh srcih naših navijačev po vsem svetu.”

“Njegova kariera je nedvomno postala del zgodovine Real Madrida. Njegovi prispevki k osvojenimi naslovi, ki jih je ekipa osvojila v teh letih, dokazujejo, kako srečen je lahko Madridismo, da je imel Gutija. Real Madrid bo vedno njegov dom.”

“Danes zjutraj sem imela priložnost govoriti z njim in se mu kot predsednik zahvalil v imenu vseh Madridist za vse, kar nam je dal, za ves njegov talent in fantazijo, ki jo je prikazal na igrišču.”

“Guti sedaj začenja novo obdobje v svojem življenju in prepričan sem, da bo še dokazati svoje kvalitete. Želim mu veliko sreče v novem okolju. On ve, da ga Madridismo ne bo nikoli pozabil.”