X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Slovo Raúla

imageshack.us

Raul Gonzalez se je danes z novinarsko konferenco na predsedniškem balkonu stadiona Santiago Bernabeu poslovil od Real Madrid. Samega slovesa je udeležil tudi predsednik kluba Florentino Perez, generalni direktor Jorge Valdano, trener Jose Mourinho in več članov odbora.

Raul je prišel na predsedniški balkon v spremstvu Florentina Pereza in Jorge Valdana, kjer je prejel toplo dobrodošlico več stotih navijačev, ki so se zbrali na stadionu ob tem lahko rečemo kar žalostnem dogodku za Madridiste. Zbrani navijači so skandirali “Raul, Raul, Raul!”, medtem ko je Raul hodil po stopnicah do odra, kjer so bili zbrani vsi pokali, ki jih je osvojil dosedanji kapetan Real Madrida.

Po ogledu spominskega videa, je besedo imel Florentino Perez, ki je razpravljal o Raulovi karieri. “Zelo malo igralcev je, ki predstavljajo pravi pomen Madridisma in Raul je brez dvoma eden od njih.”

imageshack.us

“Ena od mojih sanj, kot predsednik Real Madrid je, da bi igralci, ki sestavljajo ta kluba imeli ta duh, ki ga ima Raul,” je dejal Perez, “Hvala ti za vsa ta leta. Ta dogodek ni slovo, ampak le na svidenje, ker sta dres in Realov grb tvoja, medtem ko bo ta stadion vedno tvoj dom. Ne bomo te pozabili, ker te ne želimo pozabili.”

Po besedah predsednika Reala je Raul opisal svoje slovo kot “težak dan v moji nogometni karieri. Na vsaki tekmi, v vsaki akciji, pri vsakem strelu, ob vsakem prebitem trenutku na igrišču sem se vselej trudil po najboljših močeh.” Raul se je nato zahvalil tudi Jorge Valdanu, ki mu je dal prvo priložnost za igranje v Primera Divsion, ob enem pa je zaželel tudi hitro okrevanje Alfredu di Stefanu, ki je bil sprejet v bolnišnico v preteklem tednu.

imageshack.us