X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Besede ekipe ob slovesu Raúla

Celotna ekipa Real Madrida je bila enotna v tem, da se Real Madrid poslavlja od edinstvenega kapetana, igralca in od legende. Tukaj je tisto, kar so imeli igralci za povedati o Raulu.

Iker Casillas:
“Raul je simbol Real Madrid. Velik kapetan je bil opredeljen z vzponi in padci, vendar pa je vedno vedel, kaj je najboljše v vsaki situaciji. Raul je primer profesionalizma, prav tako pa mi je pomagal rasti tako kot igralec, kot tudi kot oseba. Neverjetne zgodovine klubov so zapisali odlični nogometaši in Raul je eden izmed njih.”

Cristiano Ronaldo:
“Igranje ob boku Raula je bila čast. Vedno sem sanjal o tem že kot otrok. Prav tako je bila čast si deliti isto slačilnico z njim in zato mu želim vse najboljše.”

Xabi Alonso:
“Raul predstavlja vrednote Real Madrida. Je simbol in del zgodovine tega kluba. Ni enostavno igrati za Real Madrid več kot 15 let, vendar pa je njemu to uspelo, ker je veličasten igralec.”

Kaka:
“Raul je neverjeten igralec in pomemben član tega kluba. Raul bo za vedno bil del Madridizma in njegov odhod je žalosten dan za navijače in nas soigralce.”

Drenthe:
“Raul je “gentelman” nogometa in čudovit kapetan. Vedno je bil zelo prijazen do mene in je pazil na mene.”

Pepe:
“16 let, ki jih je preigral tukaj, so dovolj zgovorne besede o njegovem talent. V moje srcu ima posebno mesto, ker je vedno upošteval moj napredek, ko sem bil poškodovan. Vstal je s klopi, ko sem se poškodoval in me pospremil v slačilnico, kar je bila neverjetna poteza, ki je ne bom nikoli pozabil. On je velik del zgodovine Real Madrida.”

Lass:
“Zelo sem vesel, da sem igrali z njim. Spomnim se ga še, ko sem ga gledal igrati, ko sem bil še majhen deček. Odkar sem prišel v Madrid mi je veliko pomagal. Vedno bom rekel, da sem imel čast igrati z Raulom v Real Madridu.”

Dudek:
“Raul je neverjetno profesionalec in vzor vsakemu tako na, kot tudi izven igrišča. Je čudovita oseba. Bilo mi je v veselje igrati z njim.”

Benzema:
“Raul je vzor za vse nogometaše, še posebej tiste najmlajše. Je čudovita oseba in simbol Real Madrida in španskega nogometa. Je fantastičen napadalec in zelo učinkovit igralec.”

Adan:
“Zapušča nas del zgodovine Real Madrida. Je ikona in velik kapetan. Je vzor za vse igralce, ki smo se kalili v akademiji. On je pravi primer navdušenja, trdega dela in strokovnosti. V zadovoljstvo mi je bilo deliti slačilnico z Raulom in zato mu želim vse najboljše v prihodnosti.”

Marcelo:
“Raul nas ne bo pozabil in mi ne bomo pozabili njega. On je simbol vsega, kar je Real Madrid.”

Gago:
“Zapušča nas simbol Real Madrida; eden od tistih igralcev, s katerim se navijači najbolj identificirajo. V zadovoljstvo mi je bilo igrati z Raulom in z njim deliti slačilnico. Želim mu vse najboljše, tako na osebni, kot na športni ravni.”

Arbeloa:
“Igral je nedeljo za nedeljo. Zapustil nam je na desetine rekordov, na stotine zadetkov in na tisoče nepozabnih trenutkov. Predvsem pa nam je zapustil svoj pogum, predanost, ambicije in svojo ljubezen do nogometa. HVALA KAPETAN!”