X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pet igralcev Castille potuje s prvo ekipo v ZDA

Real Madrid se vneto pripravlja na začetek nove sezone, kjer želi biti že od prve tekme naprej v odlični pripravljenosti. Priprave pod vodstvom trenerja Jose Mourinha bo sedaj ekipa nadaljevala v Los Angelesu (ZDA), kjer bodo vse od 28. julij do 7. avgust. Portugalski trener se je odločil, da v ZDA poleg prve ekipe potuje tudi pet igralcev Castille in sicer Tebar, Nacho, Juanfran, Alex in Morata, ki bodo tako mogoče lahko igrali na kateri od dveh prijateljskih tekmah, ki jih bo Real odigral preko luže. Prvo bodo igrali v San Franciscu proti Club America (4. avgust), medtem ko bodo drugo igrali v Los Angelesu proti LA Galaxyu (7. avgust).

Marcos Tebar že ve kaj pomeni igrati za prvo ekipo Real Madrid, saj je že igral nekaj minut v Primeri Division maja 2009 proti Osasuni. Sicer pa je Marcos Tebar igralec sredine, ki igra lahko tudi na mestu centralnega branilca, sicer pa igra v Castilli vse od leta 2006.

Juanfran je še en igralec iz vrst Castilla, ki je že okusil igranje v prvi ekipe Reala in to proti istemu nasprotniku kot Tebar, Osasuni. Svoj debi v prvi ekipi je dočakal v drugi polovici lanske sezone na Santiago Bernabeua, ko je v igro prišel namesto Gaga. Sicer pa je Juanfran desno krilo, hitrost in dober pregled nad igro pa sta njegovo glavno orožje.

Tretji igralec iz vrst Castille je Nacho, ki je talentirani obrambni igralec znan po svoji hitrost.

Poleg teh treh igralcev, ki so bili lansko sezono del ekipe Castille, potujeta s prvo ekipo v Ameriko še dva mlada talentirana igralca, ki sta prav tako želita uspeti na pripravah, potem ko sta lani blestela v nižjih kategorijah Real Madrida: Alex in Morata. Prvi je zelo nadarjeni vezist, ki se vedno zelo dobro postavlja in ima dobre pregled nad igro do nasprotnikovega gola, po drugi stani pa je tudi Alex brat Nacha. Na drugi strani pa je Morata napadalec, ki ima pravi “nos” za gole. Je zelo hiter, vedno pozoren v igri in zelo nevaren v kazenskem prostoru.

Igralci Real Madrida, ki bodo torej danes odpotovali v Los Angeles:
Dudek, Adam, Pepe, Marcelo, Garay, Drenthe, Nacho, Tebar, Diarra, Lass, Granero, Gago, Alex, Pedro Leon, Juanfran, Cristiano Ronaldo, Benzema in Morata.

Drugi igralci, ki so letos nastopali na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki in Sergio Canales, ki igra na evropskem prvenstvu U-19, se bodo priključili ekipi v naslednjih dneh oz. tednu.