X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid na poti v ZDA

Ekipa Real Madrid pod vodstvom Jose Mourinha je danes ob 11:10 že odpotovala v Los Angeles, kjer naj bi pristali ob 01:20 po našem času, torej jutri zjutraj. Ekipa se bo nastanila v hotelu Beverly Hills, ki se nahajajo na Sunset bulevarju. 18 igralcev, kolikor jih je danes odpotovalo v Ameriko, bodo začeli s treningi v četrtek v kampusu UCLA (“University of California, Los Angeles”). Turneja ZDA vključuje tudi dve tekmi in sicer v San Franciscu 4. avgusta proti mehiški ekipi Club America ter nato 8. avgusta na stadionu Rose Bowl še proti LA Galaxyu.

Po pripravah preko luže se bo ekipa nato vrnila v Španijo, kjer bodo v Madridu nadaljevali s treningi, preden bodo odpotovali v Nemčijo, kjer jih 13. avgusta čaka nova tekma in sicer bo takrat nasprotnik kraljevega kluba Bayern München. Real bo priprave zunaj Španije zaključil 17. avgusta s tekmo v Belgiji proti Standard Liegu. Real Madrid bo nato pred začetkom prvenstva odigral še dve tekmi v Španiji in sicer proti Hercules v Alicanteju, na Santiago Bernabéu pa bodo odigrali tradicionalno tekmo za trofejo Santiago Bernabéu.

AMERIŠKA IN EVROPSKA TURNEJA
DATUM TEKMA STADION IN KRAJ TEKME
04/08 Club America – Real Madrid Candlestick Park (San Francisco)
07/08 Los Angeles Galaxy – Real Madrid Rose Bowl (Los Angeles)
13/08 Bayern München – Real Madrid Allianz Arena (München)
17/08 Standard Liege- Real Madrid Stade de Sclessin (Liege)

Igralci, ki so odpotovali v ZDA so: Dudek, Adan, Pepe, Marcelo, Garay, Drenthe, Diarra, Lass, Granero, Gago, Pedro Leon, Cristiano Ronaldo, Benzema. Igralci Castille: Nacho Fernandez, Marcos Tebar, Alex Fernandez, Juanfran, Alvaro Morata.