X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je po prvem treningu Real Madrida v Los Angelesu stopil pred zbrane medije.

“Komaj čakamo na začetek, saj treniramo zelo trdo. Moramo ohraniti to stopnjo navdušenja, da bi osvajali naslove.”

“Raul je bil vedno pomemben igralec v Real Madridu. Napravil je odločitev, ki najbolj ustreza njegovim interesom. Je pravi profesionalec in prepričan sem, da bo igral na zelo visoki ravni.”

“Mourinha sem že od prej poznal zelo dobro. Njegovi treningi so spektakularni. Treniramo z veliko zavzetostjo. Vsi smo zelo veseli, da ga imajo v klubu. Ne počutimo se utrujene, ker smo zelo motivirani.”

“Mourinho je rojen zmagovalec. Real Madrid ima napadalne igralce, tako da bomo bili napadalna ekipa. Trenutna prednostna naloga je, da čim prej pridemo nazaj v formo.”

“Rad bi imel dres s številko ‘7’ in prepričan sem, da bi bil Raul zadovoljen, če bi jo imel, saj ve kakšen sem in kako razmišljam.”

“Barcelona je igrala bolj konstantno od nas lani, vendar nas ne skrbi, kaj bodo storili v tej sezoni. Prepričan sem, da bomo imeli v tem letu boljšo sezono. Če bi dejansko verjel, da ne moremo premagati Barcelone, bi bil sam sedaj doma in ne tukaj.”

“Tukaj so dobrodošli vsi odlični igralci in mi jih bomo pozdravili na najboljši možni način. Vse poletne okrepitve so zelo dobre.”