X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid že v Los Angelesu

imageshack.us

Real Madrid je že v ZDA natančneje v Los Angelesu, kjer bo nadaljeval s pripravami na novo sezono. Priprave v Ameriki bodo zaključene 7. avgusta, ko se ekipa vrača v Madrid.

18 igralcev, ki so potovali – Cristiano Ronaldo, Pepe, Diarra, Lass, Pedro Leon, Granero, Dudek, Adan, Benzema, Gago, Marcelo, Drenthe in Garay, plus pet mladih igralcev: Morata, Tebar, Juanfran, Alex in Nacho – bodo dali skozi težke priprave v Ameriki, kjer bodo imeli dva treninga na dan in dve pripravljalni tekmi. Prva bo poteka proti Club America v San Franciscu, drugo pa v Los Angelesu proti LA Galaxyu.

Higuain, Di Maria in Kaka se bodo priključile ekipi v naslednjih dneh, medtem ko bodo Casillas, Ramos, Arbeloa, Albiol in Xabi Alonso, Canales in Van der Vaart to storili kasneje.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us

imageshack.us

Ob približno 18:30 po ameriškem času in ob 03:30 po našem času je ekipa Real Madrida prispela do hotela Beverly Hills v Kaliforniji, kjer bodo bivali do 7. avgusta. Igralci so bili videti utrujeni po skoraj 14 urah leta, vendar so si vseeno vzeli še čas, da podelijo prve avtograme oboževalcem, ki so čakali na njihov prihod. Preostanek popoldneva in večera so imeli igralci nato počitek. Že v četrtek pa bo ekipa začela z dvema treningoma na dan v kampu UCLA (Kalifornijska univerza, Los Angeles).

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us