X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pepe

Danes je bil na vrsti za pogovor z mediji v Los Angelesu, kjer se Real Madrid pripravlja na novo sezono, Portugalec Pepe.

“Pred tem nisem nikoli delal z Mourinhem in lahko rečem, da je naredil vtis name. Svoje igralce obravnava zelo dobro in govori z vsakim v njegovem jeziku. Je čudovit trener. Je zelo zahteven, vendar pa nas kljub temu zelo podpira.”

“Naša dolžnost je braniti dres Real Madrida do samega konca. Zelo se bomo moramo potruditi, da bomo osvajali naslove. Mourinho to ve, prav tako pa tudi mi.”

“Real Madrid se je okrepil z odlični igralci. To so zelo kvalitetni igralci, ki še bodo izvedeli, kaj je bistvo te ekipe in kako se morajo vklopiti v ekipo. Khedira je na svetovnem prvenstvu prikazal odlične predstave in to je razlog, zakaj se je Real Madrid odločila za podpis z njim.”

“Raul je preživel veliko let v Real Madridu. Vsem nam je vzor, vendar pa ga sedaj ni več tukaj. Nikoli ga ne bomo pozabili, vendar se moramo osredotočiti na delo brez njega.”

“Popolnoma sem okreval po svoji poškodbi. Trdo treniram in sem pripravljen za igranje na najvišji ravni.”

“Mourinho nas je prosil, da naj igramo z veliko zavzetostjo in da pritiskamo na nasprotnika, da bi mi čim prej ukradli žogo. Na vsakem treningu nam reče, da se moramo še bolj potruditi.”