X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pred vrati prve ekipe

imageshack.us

Morata, Juanfran, Alex, Nacho in Tebar je pet igralcev iz Realove mladinske akademije, ki jih je izbral Mourinho, da se pridružijo prvi ekipi na pripravah v Los Angelesu. Mladi igralci so za Realmadrid.com delili svojo izredno izkušnjo.

Pet igralcev akademije je imelo pomoč dveh prav tako nekdanjih igralcev akademije, Estebana Granera in Antonia Adana. “Sam sem jim povedal, da naj se zavedajo kje so trenutno in da naj cenijo priložnost, ki jim je bila dana,” je dejal Granero. “To, da se morajo zavedati pomeni, da morajo biti s prvo ekipo in uživati v izkušnji, saj zelo malo igralcev konča v prvi ekipi Real Madrida.” je še dodal Granero, medtem ko je Adan pripomnil: “Prosil sem jim, da naj bodo ponižni, da se naučijo vrednot tega dresa.”

Morata
“To me zelo veseli. Uresničile so se mi sanje in upam, da se bom dobro odzval s svojim delom. Doslej najbolj smešna anekdota s priprav se je zgodilo na trening tekmi, ko je morala ekipa, ki je izgubila, plačati za osvežilno pijačo. Navdušen sem bil nad mišicami Cristiana Ronalda, žal pa mi je zamujene priložnost, potem ko mi je Drenthe zelo lepo podal. Bil sem povsem izgubljen in sem še vedno strmel v Ronalda. Vsi so kričali moje ime in sem se obrnil in jih vprašal, kaj je narobe. Bilo je zelo smešno.”

Alex
“Čudno je biti sedaj tukaj z njimi, potem ko sem jih prej gledal le po televiziji, sedaj pa sem že z njimi. So zelo dobri soigralci in nam zelo pomagajo.”

Juanfran
“Neverjetno je biti z njimi vsak dan. Upam, da se bom v vseh teh dneh od njih učil čim več.”

Tebar
“Mourinho je rojen zmagovalec in tudi svoje igralce obravnava zelo dobro. Veliko nam pomaga in vedno pazi na nas. Zelo smo mu hvaležni, da ima zaupanje v nas.”

Nacho
“Mourinho je odličen in je zelo zahteven trener, vendar tudi razume igralce, s čimer ti poveča samozavest.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us