X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Eno leto po prihodu v Real Madrid Karim Benzema že čuti, da se je popolnoma vklopil v ekipo. Po fizični fazi priprav, francoski napadalec meni, da se bo kmalu vrnil v staro formo.

Kaj lahko pričakujemo od vas v tej sezoni?
Sedaj igram za to ekipo že eno leto in moja španščina je zelo napredovala, zaradi česar čutim, da sem se bolj vklopil v ekipo. Mislim, da bo to moje leto v Real Madridu.

Kaj lahko prispevate ekipi?
Zadetke. Upam, da bom v tej sezoni dosegel veliko zadetkov. Trdo bom delal zato, tako upam da bodo imeli ljudje zaupanje vame. To bo dobro leto za mane.

Kakšni so cilji ekipe v tej sezoni?
Imamo novega trenerja, ki je navdušen nad tem projektom, tako da nam bo to zelo pomagalo. Ekipa, kot je ta, si mora vedno prizadevati, da osvoji vsak naslov, ki je v igri in mi se bomo borili, da jih bomo osvojili.

Kakšno je vaše mnenje o Mourinhu in kako se vidva razumeta?
Mourinho je odličen trener. Je karakterno zelo močna oseba in zelo dober do nas, saj se pogovarja z igralci in nam tako vliva zaupanje. Je rojen zmagovalec in pričakuje le najboljši od vsakega od nas.

Kaj je prosil od vas v tej sezoni?
Prosil me je, da naj igram nogomet, ki sem ga sposoben ter da naj dosežem veliko zadetkov in to je tisto, kar bom storil. Ima veliko zaupanja v vse nas, kar je zelo pomembno za igralce.

Kaj menite o letošnjih novih okrepitvah?
Vsi so odlični igralci in dobri za Real Madrid. Trdo moramo delati, da bomo pripravljeni na sezono. Ta ekipa mora seči po zvezdah.

Kako so do sedaj potekale priprave v Los Angelesu?
Zelo dobro. Tukaj smo zelo sproščeni. Nihče nas ne moti in tako lahko trdo treniramo. Ekipa je zelo združena, kar se kaže tudi na treningih.

Je še kaj, kar bi radi povedali Madridistam?
Samo to, da naj imajo zaupanje v nas, kot ga imajo vedno. V tej sezoni bomo naredili vse kar bomo lahko, da bomo osvojili naslove. Osebno gledano pa želimo povedati, da morajo vedeti, da bodo videli najboljšo različico Benzemaja.