X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pedro Leon

Pedro Leon je za španski časopisni častnik Marca razpravljal o tem, kakšne so njegove prve izkušnje kot Madridista.

“Nisem okleval, ko mi je moj agent povedal, da se Real Madrid zanima zame. Vedno sem sanjal o igranju za ta klub, tako da, ko sem izvedel o njihovem interesu, sem poskrbel, da se bo to tudi zgodilo.”

“Zidane je bil vedno moj idol, sedaj pa imam še srečo, da igram v klubu, kjer je igral tudi on. To je klub, kjer so vedno igrali najboljši igralci na svetu.”

“Jose Mourinho od nas zahteva zelo trdo delo. Ima tesen odnos z vsemi igralcem in vse kar moraš pogledati, so vse njegove osvojene lovorike, da razumeš kako dober trener je. Prepričan sem, da bomo sestavili odlično ekipo.”

“Za to ekipo bom igral s srcem. Vem, da ne bo enostavno in vem, da moram še veliko stvari izboljšati, vendar sem več kot sposoben napredovati, še posebej v klubu kot je Real Madrid. Karkoli se bo zgodilo, sam se nikoli ne bom predal. Upam, da bom tukaj igrala veliko let in da bom osvojil veliko naslovov.”