X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Butragueño

Direktor za institucionalne odnose, Emilio Butragueño je za Realmadrid.com razpravljal o napredku Real Madrid na pripravah pred novo sezono.

“Igralci menijo, da jih tukaj ne motijo tako, kot to počnejo v drugih delih sveta. Tudi podnebje je idealno za treniranje in zmogljivosti kompleksa so čudovite. Do sedaj lahko rečem, da priprave potekajo odlično.”

“Treningi so zelo intenzivni in se zelo razlikujejo iz dneva v dan, kar je zelo pozitivno za igralce. Vedno si veliko bolj pozoren, ko ne veš, kaj boš počel med treningom. Menim, da so sedaj vsi zadovoljni.”

“Prihod Mourinha je nov začetek za vse nas. Je zahteven trener, ki želi le najboljše od vsakega igralca. Vsak trening je nova priložnost za njih, da pokažejo svoje kvalitete.”

“Možje iz športnega vodstva so menili, da je potrebno zapolniti nekatera mesta na sredini igrišča z novimi igralci, zato smo pripeljali nekaj okrepitev. Sezona se prične v manj kot mesecu dni in klub poskuša dati Mourinhu najboljšo možno ekipo.”

“Real Madrid se bo boril za vsak naslov, kot se je vedno do sedaj tudi boril. Vendar pa za to potrebujemo popolno ekipo z več igralci na vsakem igralnem položaju. Sezona je zelo dolga in tako vedno pridejo poškodbe. Trener potrebuje najboljšo možno ekipo, da jo popelje na v devet mesecev tekmovanj.”