X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pedro Leon

Pedro Leon kaže dobro pripravljenost na njegovih prvih pripravah pred sezono z Real Madridom. Madridista je v intervjuju za Realmadrid.com izrazil svoje vtise o svojih prvih nekaj tednih s svojo novo ekipo.

Sedaj ste igralec Real Madrid že za skoraj tri tedne. Kaj so vam pomenile spremembe, ki jo prinaša selitev iz Getaf v Real Madrid?
To je bila zelo velika sprememba za mene. Od zunaj zgleda Real Madrid kot velik klub, ampak sedaj ko sem tudi sam del tega, lahko rečem, da je še večji. Na igrišču, so nogometaši le nogometaši, vendar vse drugo kar je povezano z ekipo, je zelo veliko.

Kako so vas pozdravili soigralci?
Vsi me obravnavajo zelo dobro. To je zelo dobra ekipa in upajmo, da bo to začetek uspešne sezone za Real Madrid. Vsi so zelo prijazni in nimam se kaj pritoževati. Z Granerom se poznam že nekaj časa, ker sva igrala skupaj v španski reprezentanci do 21 let.

Kako sprejemate odgovornost igrati za Real Madrid?
Igranje za to ekipo pomeni veliko odgovornost in odkar sem bil še otrok, sem si vedno želel biti tukaj. Tako da sem zelo vesel, da sem del ekipe in ta dres bom nosil z velikim ponosom.

Kaj menite o Mourinhu?
On je eden najboljših trenerjev na svetu, če ne kar najboljši in upajmo, da nam bodo težki treningi pomagali na dolgi rok. To je dober način treniranja, saj je to najboljši način, da ekipa še bolj napreduje.

Kakšni so cilji Real Madrid v tej sezoni?
Ta ekipa mora vedno igrati na zmago in mora izpolniti čim več ciljev, kot je to mogoče. Zelo si prizadevamo, da bi vse to tudi izpolnili.

Kaj menite o novih okrepitvah?
To so mladi igralci, ki bosta razveselili Madridizem, kar bo zelo pozitivno za ekipo.