X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raúl: pet nepozabnih trenutkov

Raul se je dokazal navijačem s toliko nepozabnimi trenutki, tako da je težko izbrati samo enega. Ali je bila nepozabna tekma, zadetek, ki ga je lahko dosegel le on, ali je šlo za odločilno tekmo, ki je prinesla naslov Real Madridu, Raul je vedno pustil na igrišču svoje srce in dušo za Madridizem. In zaradi tega je danes Raul legenda Real Madrida.

29. oktober 1994: DEBI

Raul je odigral svojo prvo tekmo za prvo ekipo Real Madrida proti Real Zaragozi na stadionu La Romareda. Takrat je trener Jorge Valdano naredil morda za nekatere tvegano potezo, saj je v začetno postavo postavil mladega Raula, ki je pred tem v mladinski ekipi Reala dosegel 13 zadetkov na sedmih tekmah, vendar pa Valdano ni okreval, saj je videl, da ima Raul tisto, kar potrebuje Real. Raul je odigral celih 90 minut in imel več priložnosti za zadetek, vendar pa noben od njegovih strelov ni končal v mreži Zaragoze. Real Madrid je takrat sicer izgubil tekmo s 3-2, vendar pa je Raul vseeno poskrbel za vstop v prvo ekipo skozi velika vrata.

5. november 1994: PRVI GOL

En teden po debiju v Primeri Division je Raul igral že svoj prvi mestni derbi proti Atleticu Madridu na Santiago Bernabéu. Potem, ko je Raul na svoji prvi tekmi ostal brez zadetka, je v svojem drugem nastopu za prvo ekipo, povsem zablestel in vodil bele do zmage 4-2. Najprej je kraljevemu klubu priigral strel iz bele točke, v nadaljevanju pa je dosegel še tretji zadetek Reala, kar je bil njegov prvi gol v Primeri Divison, potem ko mu je podal Laudrup, Raul pa je z neubranljivim strelom v zgornji desni vratarjev kot, kronal svojo odlično predstavo.

1. december 1998: »AGUANIS«

Real Madrid je igral za svojo drug naslov interkontinentalnega pokala proti Vasco de Gami v Tokiu. Roberto Carlos je poskrbel, da so beli prvič vodili, vendar je Juninhu Pernambucanosu uspelo izenačiti rezultat. Še enkrat več je Raul prevzel breme ekipe na svoja ramena potem, ko je fenomenalno sprejel dolgo žogo od Seedorfa na vrhu kazenskega prostora. S prvo »finto« je iz igre spravil prvega branilca, takrat je Raul nakazal, da bo streljal na gol, vendar se je vrnil še en branilec, zato je Raul še enkrat ponovil »finto« s katerim je preigral že prejšnjega branilca. Ko je preigral že dva gostujoča branilca, mu je le uspelo streljati z notranjim delom desne noge, pri čemer je bil brazilski vratar brez moči in Raul je tako odločil finale v korist Real Madrida.

13. oktober 1999: UTIŠANJE NAVIJAČEV BARCELONE

Real Madrid je prišel na Camp Nou po slabem začetku sezone. Raul je v 26′ minuti popeljal kraljevi klub v vodstvo, vendar je samo dve minuti kasneje Rivaldo dosegel izenačujoč zadetek za Barcelono. V drugem polčasu je Figo popeljal gostitelje v vodstvo in zdelo se je, da bo Barcelona slavila na večnem El Clasicu, vendar je takrat Savio poslal globinsko žogo proti Raulu, ki mu je z lobom uspelo premagati Hespa in izenačiti rezultat. Raul je takrat ob nepopisnem veselju utišal Camp Nou, potem ko je dal prst na usta. Spontana gesta, ki bo za vedno ostala v spominu vseh nas.

19. april 2000: ZMAGA NA OLD TRAFFORDU

Po remiju brez zadetkov na Santiago Bernabéu, je Real Madrid prišel na Old Trafford po zmago za uvrstitev v finale Lige prvakov. Avtogol Roya Keana je popeljal bele v vodstvo. V drugem polčasu je Raul dosegel dva zadetka in Real Madrid se je z rezultatom 2-3 uvrstil v veliko finale, kjer je bil boljši tudi od Valencije.