X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je v torek sedel na “vroči” stol in razpravljal o tem, kaj pomeni biti kapetan Real Madrida.

“Madridiste po vsem svetu morajo uživati v igrah Raula. Res je, da je nenavadno, da ne gledajo Raula ali Gutija več tukaj, vendar pa se vsi staramo in čas kar leti. Raul je bil simbol in ikona Real Madrida. Biti kapetan Real Madrida je velika odgovornost in sam bom poskušal predstavljati prave vrednote tega kluba.”

“Z Mourinhom sem govoril nekajkrat in lahko vam povem, da si resnično želi narediti stvari prav. Ima mlado skupino, ki želi igrati dobro. Vsakdo, ki govori dobro o njem, ima o vsem zelo prav.”

“Real Madrid si mora prizadevati, da osvoji vse na svoji poti. Vsak igralec, ki je prispel, se mora sčasoma vklopiti v ekipo, toda to ne gre na silo. To je proces, kjer je potrebno delati korak za korakom.”

“Ko sem bil še otrok, sem sam mislil, da je zmaga na svetovnem prvenstvu s Španijo nemogoče uresničiti. Sedaj si pa na klubskem nivoju želim osvojiti še več naslovov Lige prvakov, Copa del Rey in več ligaških naslovov. Moram imeti velike ambicije. Dan, ko ne bom imel več velikih ambicij, bo dan ko bom obesil nogometne čevlje na klin.”

“Khedira je komaj prišel in ima težave govoriti špansko, vendar pa si ekipa na vso moč prizadeva, da bi mu pomagala čim prej se prilagoditi. Benzema je nekaj težav s prilagajanjem lani, vendar se je sedaj že v celoti prilagodil. To je mlada skupina, kar mu bo vsekakor v korist.”

“Zelo sem ponosen, da sem postal svetovni prvak s Španijo. Osupel sem, ko sem videl koliko ljudi je hodilo po ulicah v dresu Španije in z zastavami. Bili so dih jemajoči trenutki.”