X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil zadovoljen s prvo pripravljalno tekmo svoje ekipe, vendar je jasno dal vedeti, da je potrebno opraviti še veliko dela.

“Zmagali smo, vendar bi raje zmagali pravo tekmo, kot pa to pripravljalno. Bila je drugačna vrsta treninga proti konkurenčni, hitri in motivirani ekipi.”

“Imamo šest igralcev, vključno s Casillasom, ki so v Los Angelesu in še niso sposobni igrati. Rad bi preskusil tri različne taktične sisteme, kar sem včeraj razložil svojim igralcem. Kar smo igrali danes, je bil eden izmed njih. Glede na igralce, ki so bili na igrišču, je bilo najbolje uporabiti ta sistem za Canalesa, Cristiana in Pedra Leona.”

“Ne delam napake, ker računam na Canalesa tej sezoni in ker mu nisem omogočil, da bi ostal v Racingu še za eno leto. Mislim, da je danes dokazal moj prav.”

“Pedro Leon je fizično izčrpan, vendar me je še vedno očaral. Mora še izboljšati nekatere stvari in na njega bom lahko zelo pogosto računal, vendar je to dobro, ker to pomeni, da sem zadovoljen s tem kako dela.”

“Kaka je zelo priljubljen med vsemi soigralci, hkrati pa je tudi odličen igralec, vendar želimo, da je 100% pripravljen, tako da bo srečen. Nič ne bo takega, če ga bomo izgubili za nekaj časa, saj imamo še druge igralce in to je to. Je pa vsekakor eden od najboljših igralcev na svetu.”

“Raul in Guti sta naredila zelo veliko za Real Madrid, medtem ko sam nisem naredil še ničesar, kar je razlog, da ju tako spoštujem. Vedel sem, da se je Guti že poslovil od navijačev že prej, medtem ko je bil primera Raula drugačen. Zelo rad bi ga imel tukaj, vendar je imel pravico do izbire svoje prihodnosti in da še naprej igra na najvišjem nivoju. Prihodnost Real Madrid v napadu je v nogah Benzemaja, Higuaina in Cristiana.”