X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Reprezentančni vpoklici

Kljub temu, da ni minilo še mesec dni, odkar je bila na svetovnem prvenstvu odigrana finalna tekma med Nizozemsko in Španijo, kjer so Španci prvič postali svetovni prvaki, so 11. avgusta na sporedu ponovno reprezentančne tekme in sicer tokrat prijateljske, zaradi česar bo moralo kar nekaj Realovih igralcev izpustiti klubske priprave na novo sezono.

Selektor svetovnih prvakov, Vicente Del Bosque, je za prijateljsko tekmo proti Mehiki, ki se bo igrala na stadionu Azteca v Mehiki, vpoklical štiri igralce Real Madrida. Med 21. vpoklicanimi igralci so tako Iker Casillas, Álvaro Arbeloa, Sergio Ramos in Xabi Alonso.

Francoska izbrana vrsta bo prvič zaigrala pod vodstvom Laurenta Blanca, ki je nazaj v reprezentanco vpoklical Karima Benzemaja, med vpoklicanimi pa je tudi Lassana Diarra. Prvi nasprotnik Francozov po velikem razočaranju na svetovnem prvenstvu bo Norveška, tekma pa se bo igrala v Oslu.

Pred časom je seznam vpoklicanih za prijateljsko tekmo proti Gvineji, ki se bo igrala v francoskem Marseillu, objavil tudi novi malijski selektor Alain Giresse, med vpoklicanimi pa je tudi Mahamadou Diarra.

Argentinska izbrana vrsta bo 11. avgusta igrala prijateljsko tekmo v Dublinu proti Irski, med vpoklicanimi pa se je poleg Gonzala Higuaina in Angela di Marije znašel znova tudi Fernando Gago, potem ko ni igral za argentinsko reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki.