X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Priprave Gonzala Higuaina so v polnem tekmi, potem ko je Argentinec med drugim na prvi pripravljalni tekmi proti Club America dosegel enega od treh zadetkov Reala.

Vaša prva pripravljalna tekma in že vaš prvi zadetek.
Vesel sem, da sem začel z zadetkom, saj je to moje moje delo in zato sem tukaj. Še naprej se moramo prilagoditi metodam in taktikam Mourinha in upajmo, da se bodo novi igralci hitro prilagodili. Sam se bom še naprej trudil dosegati zadetke, če in ko me bo trener poslal v igro.

Kako je delati z Mourinhom?
Odlično je. Vsi smo zelo nestrpni, da se kaj naučimo od njega. Pred nami je težko leto, vendar verjamemo, da lahko osvojimo vse naslove v tekmovanjih kjer bomo nastopali. Zelo smo motivirani.

Kaj je pri njemu tisto, s čimer se igralci identificirajo?
Je resen trener. Vsi se zavedamo njegovih preteklih uspehov in tako si želimo samo pomagati drug drugemu, da osvojimo naslove z Real Madridom.

Kakšni so vaši cilji v prihajajoči sezoni?
Upam, da bom dosegel več zadetkov, kot sem jih dosegel v prejšnji sezoni, saj bo to pomagalo ekipi pri uresničitvi ciljev. Prejšnjo sezono sem dosegel lepo število zadetkov in zato bi jih rad v tej sezoni dosegel še več.

Kaj pa so ekipni cilji?
Naš cilj je osvojiti vse tri naslove, kateri so v igri. To bi bila lepa nagrada za naše navijačev, ki upajo in čakajo na to, da se zgodi.

Kaj bi pomenilo klubu, če bi osvojil Ligo prvakov?
To bi bilo nekaj posebnega. Ta ekipa je do sedaj osvojila več naslovov Lige prvakov kot katera koli druga ekipa in upamo, da bomo v letošnjem letu osvojili deseti naslov.

Kaj želite povedati Madridistam pred novo sezono?
Prosil bi jih, da nas podpirajo kot vedno do sedaj in želim jim povedati, da bomo igrali po svojih najboljših močeh. Upam, da bodo uživali ob gledanju nas in da nam bodo pomagali praznovali kakšen morebiten osvojen naslov.