X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Albiol

Raul Albiol je preživel le nekaj dni z ekipo v Los Angelesu, vendar pa se je branilec že navadil napornih treningov Mourinha. Po sedenju na klopu na tekmi proti Americi, Albiol upa, da bo proti LA Galaxyu igral kaj.

Kakšno je vaše mnenje glede tekme proti Americi, ki so jo igrali vaši soigralci?
Bila je tipična pripravljalna tekma, ki smo jo uporabili, da pridemo nazaj v tekmovalni ritem. Sam sem videl kar nekaj dobrih stvari na tekmi, čeprav ima ekipa še vedno zelo težke treninge, kar se je poznalo tudi na igrišču.

Kako je trenirati pod vodstvom Mourinha? Kaj je prosil od vas, da naredite?
Treningi so zelo intenzivni in skoraj vse vaje vsebujejo delo z žogo na majhnem prostoru. Vse to pa nam po zelo pomagalo, ker med tekmami je zelo pomembno vedeti, kako se igra na zelo majhnem prostoru. Iz dneva v dan napredujemo. Kar zadeva mene osebno, me ni prosil ničesar posebnega. Kot prvo nas je pozdravil in takoj smo začeli s treningi. Pred nami je težka sezona, zato moramo biti pripravljeni čim prej. Vsi moramo držati skupaj in delati vse v isto smer.

Kakšne so vaše misli glede ekipe, ki je bila sestavljena?
Mislim, da je super ekipa. Že lansko leto je bila odlična ekipa in sedaj je še boljša z igralci, ki so prispeli. Vse nove igralce smo pozdravili z odprtimi rokami, ker vemo, da če so podpisali za Real Madrid, da so zelo nadarjeni.

Canales je debitiral proti Americi in tudi dosegel zadetek. Kaj vi mislite o njem?
Canales je zelo nadarjen. Je še mlad in se bo lahko veliko naučil v Real Madridu. Tukaj bo lahko dokončno izkoristil ves svoj talent.

Kako se je do sedaj prilagodil Khedira?
Mislim, da mu gre zelo dobro. Veliko se šalimo na njegov račun, ker ne govori špansko, vendar je zaenkrat še nekoliko zadržan, a trenira zelo trdo. Bomo videli, če se bo kmalu popolnoma prilagodil, da pokaže iz kakšnega testa je.

Kakšni so cilji ekipe v tej sezoni?
Stvari moramo vzeti počasi, tekmo za tekmo, dokler ne bomo močna ekipa, ki se bo borila za vsak naslov in to je tudi tisto, kar si zasluži ta ekipa.