X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Canales & Pedro Leon

V intervjuju z španski športni častnik AS, sta Sergio Canales in Pedro Leon razpravljala o aktualnih dogodkih okoli Real Madrida.

Canales:
“Kar je najbolj vzbudilo mojo pozornost je tempo in intenzivnost treningov.”

“Mourinho nam je zelo blizu. Konstantno govori z igralci in vsem nam dodatno vliva zaupanja. Super je, da ga imamo tukaj.”

“Čeprav sem dosegel zadetek, je bila to samo ena tekma, prva v pripravljalnem obdobju. Pred mano je še dolga pot. Še naprej moram trdo delati vedoč, da se začetek sezone nezadržno bliža.”

“Madrid si mora vedno prizadevati, da osvoji vse in potem to tudi stori. To je bil vedno najboljši klub in sedaj je potrebno dokazati, da je to tudi še vedno.”

“Ponos je imeti toliko španskih igralcev v ekipi. Real Madrid je bil vedno prepoznaven po tem, da je v svojih vrstah imel najboljše domače igralce in ostale najboljše igralce iz Španije.”

“Kaka je pokazala iz kakšnega testa je in je na klubski ravni osvojil vse. Njegova poškodba je velika izguba za nas. Ali bom sedaj igral več ali bi prej igral manj, mi ni važno, ker si sam želim igrati in trenirati z njim, saj vem, da se lahko marsikaj naučim od njega. Ko se bo vrnil, nam bo še zelo veliko pomagal.”

“Kar me najbolj navdušuje pri Pedru, so njegove sposobnosti, da preigra branilce in kako dobre podaje ima.”

Pedro Leon:
“Vse kar je pomembno je, da se vse to trdo delo izplača ob koncu sezone.”

“Mourinho je zelo profesionalen. Izpiljeno ima vse do najmanjše podrobnosti. Želi, da bi bila ekipa spočita za začetek sezone.”

“To je odlična ekipa. Vsi se veselimo, ker verjamemo, da bo to odlična sezona.”

“Ni pravično, da bi izpostavili katerega igralca posebej, ker prav vsi delamo zelo dobro. Želimo biti v vrhunski formi za 28. avgust, za dan, ko se začne pravo tekmovanje.”

“Imamo igralce in trenerja, da se potegujemo za vsak naslov. Čeprav si prizadevamo, da bi osvojili vse, to še ne pomeni tudi, da bomo osvojili vse naslove. Cilj Real Madrida je se boriti za vsak naslov, ob koncu leta pa bomo videli, kaj se bo zgodilo.”

“Cristiano je normalna oseba. Najbolj važno za nas je, da se počutimo udobno in da damo na igrišču svoj maksimum, ker bo to zelo pomagalo ekipi. O njem kot o nogometašu mi ni potrebno, ne meni ne nikomur drugemu, reči prav nič, ker vsi vemo, česar je sposoben.

“Kaka ima vso našo podporo. Upamo, da bo kmalu vrnil, da bomo lahko računali na njega, ker je on igralec, ki ga potrebujemo.”

“Sergio je izreden igralec kljub temu, da je še zelo mlad. Neverjetno se giblje in vedno pomaga soigralcem.”