X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Strateg Real Madrida Jose Mourinho je po tekmi proti LA Galaxyu razpravljal o predstavi svoje ekipe, kjer je poudaril, da ni bil zadovoljen z nekaterimi stvari, so pa bile tudi stvari, ki so mu bile všeč.

“Gonzalo Higuain je odličen napadalce. Zabil je dva gola, kar je precej pomembno za napadalca. Pri njemu mi je bilo najbolj všeč njegovo gibanjem na igrišču, kar kaže, da spada med inteligentne napadalce. On naredi tekmo preprosto za druge napadalce, ker je igra od zadaj in odpira veliko prostora.”

“Real Madrid ne more deset mesecev igrati samo s Cristianom ali Higuainom. Tekmovali bomo v treh tekmovanjih, tako da bomo potrebovali tudi Benzemaja in druge, ki igrajo pomembno vlogo v moji ekipi.”

“Všeč mi je mentaliteta ekipe, saj nikakor niso želela izgubiti. Vedno povem svojim igralcem, da prijateljske tekme ne obstajajo in da se na pripravljalnih tekmah opravi veliko sprememb, zato zmaga ni tisto, kar šteje. Ne maram pa besede “prijateljska” v nogometu, ker vedno zahtevam popolno predanost in željo po zmagi.”

“Na obeh dosedanjih tekmah so bili trenutki, ki mi niso bili všeč, vendar pa je to logično, saj še vedno spoznavamo in se učimo, prav tako pa je še dovolj stvari, ki jih moramo izpiliti. Vendar pa moram dejati, da je bilo tudi veliko stvari, ki so mi bile všeč, kot recimo drugi polčas današnje tekme. Všeč mi je bilo, kako smo igrali v obrambi, kako smo pritiskali na nasprotnika, kako smo igrali z žogo in kako nam je uspelo doseči zadetke.”