X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Albiol

Raul Albiol je bil danes na novinarski konferenci izjemno optimističen glede priprav pred novo sezono, prav tako pa je razpravljal o novih okrepitvah in trenerju.

“Na nas je pritisk in odgovornost, da osvajamo naslove. To moramo sprejeti in se tako zavedamo, da ne moremo končati še ene sezone praznih rok. Vsi bomo igrali po naših najboljših močeh, da bi zadovoljili naše navijače, klub in ves svet. Moramo verjeti, da bomo zmagali. Z vsem našim srcem bomo igrali za trojno krono in navdušeni smo nad našimi možnostmi.”

“Canales in Pedro Leon si zelo prizadevata. Sta mlada, nadarjena in motivirana, da dokažeta, da lahko igrata tukaj. Radi ju imamo, ker sta dobra soigralca, poleg tega, da sta tudi dobra igralca. Vsi moramo prispevati svoj delež, ker je pred nami dolga in težka sezona.”

“Trener je organiziral ekipo na način, ki nam omogoča, da še napredujemo in da bomo dosegali zastavljene cilje. Vsakega igralca, ki bo prišel, bomo pozdravili z odprtimi rokami, saj prihaja sem da bi prispeval ekipi, kar pa napoveduje razburljivo sezono. Za uresničitev naših ciljev moramo vsi držati skupaj. Treningi so bili do sedaj zelo zahtevni in zelo intenzivni, kar pa je vse za dosego najboljšega.”

“Včeraj smo zvedeli glede Pepeja in upamo, da bo hitro okreval. Na Kakaja bo potrebno počakati malo dlje, čeprav je pomemben igralec in odličen soigralec. Njegova situacija je precej žalostna, vendar upamo, da mu bo kmalu boljše. Težki časi so bili za njim in je veliko trpel, zato ga skušamo malo razvedriti.”

“Sredina prijateljska tekma med Španijo in Mehiko bi morala biti odlična tekma in vem, da jo vsi v ekipi komaj čakajo. Upam, da bomo še naprej zmagovali. Vem, koliko veselja prinaša vsem, ko vidijo zvezdico nad grbom Španije. Ta bo večno tam. Najboljši občutek je bil videti, kako vesela je bila celotna država.”