X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Van der Vaart

Rafael van der Vaart je sedaj še vedno tako navdušen, kot je bil ob koncu sezone 2009/10. Vezist je tudi navdušen nad prihodom Jose Mourinha in nad novimi okrepitvami, kot sta Sergio Canales in Ricardo Carvalho.

“Vsi delamo zaenkrat zelo dobro. Zelo mi je všeč Canales in sicer tako kot igralce, kot tudi kot oseba. Je zelo mlad, vendar sem prepričan, da bo to sezono igral veliko, kot bom tudi sam.”

“Imam še tri leta do konca moje pogodbe in si želim ostati tu, ker imam zelo rad Real Madrid.”

“Sezona je zelo dolga in prepričan sem, da bom igral veliko. Ničesar ni, kar bi me prestrašilo.”

“Ricardo Carvalho je fantastičen igralec za nas. Ima veliko izkušenj in veseli smo, da se nam bo pridružil. Trener ve, kaj hoče in nam vsem je Carvalho zelo všeč. V Chelseaju je vedno je igral na vrhuncu svoje igre. Prepričan sem, da bo veliko pomagal ekipi.”

“Zelo sem navdušen nad načinom treniranja Mourinha. Treningi so zelo intenzivni in vključuje vedno žogo. Na samih treningih se vsi zelo trudimo. Trenirati toliko z žogo je dobro za nas, saj nam omogoča, da smo v ritmu za tekme.”

“Zelo sem vesel za Španijo. V finalu svetovnega prvenstva so igrali boljše od nas. Imajo odlično ekipo, tako da kapa dol pred vsemi Španci.”