X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Carvalho prestal zdravniški pregled

imageshack.us

Ricardo Carvalho je prestal zdravniški pregled pred podpisom svoje pogodbe, s čimer bo postal najnovejša okrepitev Real Madrida. Po mnenju vodje zdravniške službe Sanitas-Real Madrid, dr. Carlosa Dieza, “je igralec popolnoma zdrav.”

Igralec prispel v bolnišnico Sanitas La Moraleja danes ob 9:10, kjer je spoznal dr. Diez in njegovo ekipo, ki je nato opravila različne teste pri igralcu, kot so to pregledi krvi in urina, EKG, magnetna resonanca, biomehanični pregled, celovito analizo njegovega gibalnega stanja, kardiološki pregled …

Ko je bila pregled končana, je dr. Carlos Diez pripomnila, da je Carvalho “prestal vse teste, ki smo jih opravili. Zdravniški pregled je trajal po pričakovanjih nekoliko dlje, saj je bil igralec v preteklosti poškodovan in smo se želeli prepričati, da so le te vse pravilno pozdravljene. Je v popolnoma zdrav, da lahko igra na najvišji ravni še več let.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us