X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho ja na nedeljski novinarski konferenci razpravljal o prijateljski tekmi Real Madrida proti Bayernu in o več drugih stvareh, ki se dogajajo v klubu.

“Zelo sem zadovoljen z igralci, ki jih imam. Ne morem pričakovati več od tega, kar ekipa kaže po tako kratkem delu skupaj in zato sem zadovoljen z mojo ekipo. Kljub temu, pa še vedno niso tista prava taktična ekipa, vendar pa zato ne more biti naš odnos nič več bolje. To je tisto, kar kažemo kot ekipa.”

“Bayern je v vrhunski formi, potem ko je zmagal nemški super pokal. Pripravljalne tekme se igra, da se jih zmaga, ali pa da se poveča konkurenčnosti. Igramo proti ekipa, ki so se pripravljale veliko dlje kot mi sami in to je tisto, zaradi česar imamo težave. Tekmo sem si ogledal še dvakrat in smo imeli sedem priložnosti za zadetek. Proti Bayernu smo igrali zelo dobro z odličnim odnosom.”

“Poškodba Garaya bi lahko bila veliko težja, kot smo sprva pričakovali, vendar pa tukaj ne gre za takšno poškodbo, kot jo je imel Pepe. Če ne bo pripravljen do prve tekme, bo pa zato do druge. Imamo odlične obrambne igralce in zato se ne bomo znašli v zaskrbljujoči situaciji.”

“Casillas je tukaj, da brani in zaradi tega je najboljši vratar na svetu.”

“Igralci, ki bodo začeli tekmo proti Standard Leigu v torek, so Casillas, Arbeloa, Albiol, Ramos, Drenthe, Gago, Lass, Van der Vaart, Granero, Higuain in Benzema.”