X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je po tekmi proti Liegu spregovoril z mediji in dejal, da je zadovoljna s podpisom Ozila.

“Zelo sem zadovoljen s podpisom Ozila. Poleg tega kaj si misli trener, da ekipe potrebujejo, je klub vložil veliko truda in veliko prizadevanj, da pripravi ekipi najboljše možne pogoje. Real Madrid je vložila določeno vsoto denarja, da je dobil svojega trenerja, ki spoštuje klub in njegove športne, upravne in finančne oddelke.”

“Ozil je kreativen igralec in bolj napadalen kot Gago ali Lass. Je zelo podoben Canalesu. Upam, da nam bo njegovo taktično znanje in naravna nagnjenost nemških igralcev do trdega dela omogočilo, da ga uporabim v eni od bolj obrambnih položajev naše vezne linije.”

“Sam ne morem pripeljati Ozila in Canalesa do te mere, da bi mirovala pri svojem napredku. Upam, da bo še vedno imel miselnost, ki jo je pokazal do sedaj. Vsi so se zanimali za njega in tudi meni je zelo všeč. Če se ne bo spremenil, bo užival v veliko minutah igranja v tej ekipi.”

“Najbolj pomembna stvar za Van der Vaarta nocoj je bila ta, da je dobro odigral in s tem pokazal svojemu trenerju, da je pripravljen igrati za to ekipo. Rafael se je odrezal zelo dobro in zato ima klubsko in tudi moje spoštovanje za vse, kar je storil lani. Ni problem imeti Rafaela in Ozila istočasno na igrišču. Skupaj lahko ponudita rešitve ekipi.”