X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Standard Liege 1-1 Real Madrid

Real Madrid ostaja nepremagan na pripravah na sezono 2010/11, potem ko je včeraj zvečer remiziral 1-1 proti Standard Liegu. Van der Vaart je dosegel prvi zadetek na tekmi iz prostega strela, vendar je nato 13 minut pred koncem izenačil Benteke.

Real Madrid pod vodstvom Mourinha je odigral resno in trdno tekmo v obrambi, igra na sredini je bila pametna, prav tako pa je bil nevaren, ko se je približal nasprotnikovemu golu.

Higuain je bila nepravilno zaustavljen na robu kazenskega prostora v 12. minuti po dolgi podaji Lassa, prosti strel pa je izvajal Van der Vaart, ki je streljal preko živega zida in zatresel domačo mrežo. Belci so še naprej prevladovali po zgodnjem vodstvu in imeli novo priložnost za zadetek, potem ko je bil nizozemski vezist v dobrem položaju po fenomenalni podaji Benzemaja, vendar je v zadnjem trenutku zadetek preprečil domači branilec (28′).

Domači so Casillasa v prvem polčasu ogrozili le iz proti napadov, vendar so bili vsi poskusi Defourja neuspešni.

Arbeloa, Lass, Van der Vaart, Gago in Ramos sto bili edini igralci, ki so ostali v ekipi Real Madrida tudi po polčasu. Cristiano Ronaldo je bil v središču pozornosti v napadu ekipe v drugem polčasu, vendar pa je domačim uspelo obraniti njegov prvi prvi resnejši strel na tekmi (54′). Carvalho je imel priložnost dve minuti kasneje, ko je poskusil z močnim strelom, vendar je njegov strel obranil Blažič.

V 77. minuti tekme je Benteke dosegel izenačujoč zadetek za Liege, po odlični podaji Opareja. Varovanci Mourinha so imeli do konca tekme nato še kar nekaj priložnosti za nov zadetek, vendar so bili neuspešni. Di Maria je tako skoraj zadel po izletu domačega vratarja, vendar so njegov strel zaustavili domači branilci (88′). Na splošno, so Madridiste odigrale solidno tekmo, kjer je še kar nekaj prostora za napredek, glede na to, da se La Liga začne čez 10 dni.