X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Adan

Antonio Adan je po današnjem jutranjem treningu sedel pred novinarje, kjer je dejal, da ima veliko motivacije pred enim od najpomembnejših izzivov v svoji vratarski karieri.

“Mourinho se je že izkazal, da je odličen trener. Ko ekipa zmaga je to zato, ker je nekaj posebnega. Kar je tukaj posebnega je zmagovalni karakter Mourinha, ki se prenaša tudi na igralce. Presenetila nas je njegova odprtost. Ima sposobnost, da naredi vsakega igralca v ekipi nekaj posebnega in vrednega. Vsa ta motivacija se kaže že na treningih. Računa na igralce iz akademiji in je tako bil prisoten na vseh predstavitvah, ki so se nanašale na ekipe iz akademije med pripravami.”

“Trener želi od nas, da igramo po svojih najboljših močeh vseh devetdeset minut. Delamo zelo intenzivno, da bi olajšali stvari Mourinhu.”

“Ozil se je pridružil Real Madridu potem, ko se je izkazal na svetovnem prvenstvu. Ima velik potencial in še velike možnosti za napredek.”

“Želim si biti pripravljen na boj za mesto v ekipi s Casillasom, ki je najboljši vratar na svetu. Po štirinajstih letih igranja za Real Madrid, ne morem zamuditi te priložnosti. Težko bo Casillas kdaj izpustil katero tekmo, vendar pa moram biti kljub temu pripravljen in zaradi tega delam zelo trdo.”

“Ekipa komaj čaka na začetek La Lige. Radi tekmujejo in zato komaj čakamo, da se bodo na tekmah delile točke. Tudi ostale ekipe se pripravljajo zelo trdo, vendar pa mi razmišljamo le o sebi in o tem kako biti še boljši.”