X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je po današnjem jutranjem treningu stopil pred medije in spregovoril o svojih pogledih na ekipo.

“Sedaj imam več možnosti, da začnem v začetni postavi, ko so se nam poškodovali trije branilci, vendar pa si nihče ni želi igrati samo zato, ker se je poškodoval kateri od soigralcev. Želim jim čim prejšnje okrevanje, tako da bomo vsi pripravljeni.”

“Imamo dva prava napadalca in tudi igralce kot sta naprimer Cristiano in Di Maria, ki lahko igrajo na bilo kateri koli igralnem mestu na sredini ali v napadu. Okrepitve so odvisne od trenerja in od kluba. Seveda slišimo govorice o veliko odličnih igralcih, vendar pa se ne obremenjujemo s tem.”

“Sebe ne vidim igrati na točno določenem igralnem mestu. Marcelo in Drenthe sta prav tako leva bočna branilca. Vsako igralno mesto bi bilo dobro za mene, ker tisto kar si sam želim je, da bi pomagal ekipi pri uresničitvi naših ciljev. Moramo se boriti za mesto v ekipi, da bi lahko igrali tekme. Sam sem le del ekipe in zato ne mislim, da sem slabši ali boljši od ostalih igralcev v ekipi.”

“Imamo novega trenerja, ki ustvarja ekipo po svojih željah. Hočemo, da naša ekipa napreduje vsako leto, da smo lahko bolj samozavestni pred začetkom nove sezone. Trudimo se, da bi osvojili vse naslove. Real Madrid je zdaj drugačen, ko imamo nove igralce in novega trenerja, tako da upamo, da bomo še boljši v tej sezoni. Vse to se da lepo videti na intenzivnih treningih. Vsi si želimo biti del ekipe.”

“Mourinho se zanaša na igralce iz akademije. Trenirali so z nami pred pripravami in upajmo, da bodo lahko izkoristili vsako priložnost. Igralci, ki smo začeli iz nič v tem klubu, kot sem tudi sam, si vedno želimo za druge igralce, ki so v enakih razmerah, da bi jih uspelo.”