X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Di Maria

Angel di Maria je v intervjuju za španski športni častnik govoril o svojih upih kot igralec Real Madrida. Argentinski je tudi dejal, da je optimističen glede prihajajoče sezone.

“Upam, da bom lahko navdušil Bernabéu ob svoj prvencu na tem stadionu. Želim dokazati, da sem tukaj z razlogom. Vsekakor mora biti neverjetno igrati tukaj.”

“Pritisk, ki ga prinaša igranje v Real Madridu, me ne prestraši. Sam razmišljam samo o tem kaj sem in kaj moram storiti, ko stopim na igrišče. Čudovito je igrati z vsemi temi zvezdami, čeprav se jih prav nič ne bojim.”

“Želim si, da bi na koncu igral tako kot je Di Stefano. V priimku imam enako prvo besedo … Upam, da bodo zame tukaj stvari šle dobro.”

“Zadetek proti Herculesu mi je pomagal, da sem se nekoliko sprostil, ob enem pa sem pridobil tudi na samozavesti.”

“Vsak dan poskušam dokazati, da si želim biti tukaj. Mourinho me je prosil, da se naj potrudim po svojih najboljših močeh tako na treningih, kot tudi na igrišču.”

“V vrhunski formi bomo do takrat, ko se bo začela liga.”