X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je danes odpotoval v Navaluengo (Avila), kjer je preživel jutro z otroki v nogometnem kampusu, ki poteka tam.

“Imamo mlado in zanimive moštvo, ki igra dobro. Vsak od naših igralcev ima izvrstne kvalitete. Bistveno bomo napredovali, ko bomo odigrali več tekem.”

“Naš cilj je, da bi imeli najboljši začetek sezone na stadionu Sina Moix. Želimo zmagati čim več tekem in tako osvojiti čim več točk, kar jih je mogoče doseči. To ne bo enostavno, vendar pa si želimo ostati v boju v vseh treh tekmovanjih tudi v marcu.”

“Trener mislil na vse skozi, tako da je veliko pred nami glede tega. Imel je samo en mesec, da nam je vcepil svoj svoj stil in ideje, ki jih še vedno postopoma sprejemamo, vsekakor pa on pri svojem delu ne improvizira.”

“Sam sem se pridružil Real Madridu, ko sem bil star 9 let in sedaj jih imam že 29. Nikoli si nisem mislil, da bom prišel tako daleč. Rad preživim čas z otroci v kampusih, zato se moramo zahvaliti vsem, ki so to tudi omogočili. Zagotovo bi si želel tudi sam kaj takega, ko sem bil še otrok.”