X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo, Juanfran & Mateos

Marcelo in igralca akademiji Juanfran in Mateos, so po koncu tekme za pokal Santiaga Bernabeua medijem razkrili svoje poglede na tekmo.

Marcelo
“Želeli smo končati priprave na visoki ravni. Zelo smo napredovali. Tekom sezone se bomo soočali z veliko ekipami, kot je bila danes Peñarol, torej z ekipami, ki se bodo proti nam osredotočale predvsem na obrambo. Upamo, da bomo ob koncu sezone lahko praznovali veliko naslovov.”

“Trudimo se pomagati novim igralcem, da bi se čim prej privadili na ekipo. Vsi so kakovostni nogometaši in upamo, da bomo uspešni z njimi ob koncu sezone.”

Juanfran
“Pomembna stvar je, da nadaljujemo to zmagovito serijo, če si želimo imeti možnosti za osvojitev naslova v La Ligi. Mourinho bo dal mladim igralcem priložnost in to je tisto, zaradi česar smo tukaj.”

Mateos
“Mourinho ima zaupanje v mene in v akademijo. Hvaležni smo mu za njegovo podporo na vsaki tekmi. Ponosen sem na to, da sem doživel prvenec na najboljšem stadionu na svetu. Vesel sem, da sem igral vse te minute. Navijači so nas podpirali nocoj, zato to zmago posvečamo njim.”