X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil zadovoljen s predstavo svoje ekipe na zadnji pripravljalni tekmi pred novo sezono, vendar obžaluje poškodbo Fernanda Gaga.

“Nocoj sem videl tako pozitivne kot tudi negativne stvari, tako kot na vsaki drugi tekmi. V treh dneh smo odigrali dve tekmi, zato sem moral razporediti igralne minute med vse igralce, vključno tudi med tiste igralce iz akademije. Najhujša stvar nocoj je bila poškodba Gaga, ker je izgledal zelo huda.”

“Nocojšnja tekma je bila realističen preizkus, ker bo veliko ekip v La Ligi igralo proti nam na način, kot je igral nocoj Peñarol. Bili bodo osredotočeni na obrambo in bodo kazali pozitivno agresivnost. Nocoj ni bila pomembna zmaga, vendar pa zmage prinašajo vedno nekaj pozitivnega in ostati ob koncu priprav nepremagan je res zelo dobro. Moramo biti še bolj potrpežljivi, boljše podajati in ustvariti še večji pritisk v napadu.”

“Naše priprave pred sezono so bile zelo težke. Imeli smo malo časa, da se prilagodimo na nov slog ob upoštevanju, da ima ekipa novega trenerja in šest novih igralcev. Do sedaj smo zadovoljni z našim delom in s časom bomo še napredovali. Z zmagami bo lažje napredovati.”

“To je zelo mlada ekipa, vendar je polna kakovosti. Imamo evropske prvake, svetovne prvake in igralce, ki so osvojili nagrado Ballon d’Or. Imamo združeno kakovost, ki je potrebne za igranje v katerem koli tekmovanju. Kar je pomembno je, da imamo prostor za napredek, za dobro igranje na srednje oz. visoki ravni, medtem ko bomo bili dosledni pri našem stilu igranja in pri rezultatih.”

“Ni mi tako všeč Lass v vlogi branilca, vendar pa kljub temu igra tudi tam zelo dobro. Zna zadržati posest žoge. Ima več kakovosti pri gradnje ekipne igre, kot pa rojeni branilci.”

“Moje odločitve so produkt okoliščin in glede tega, kaj moji igralci lahko ponudijo ekipi. Škoda, da se nam Mateos ne more pridružite, ker mi je zelo všeč in bi si želel, da bi bil del prve ekipe.”

“Všeč mi je Van der Vaart. Danes je igral manj, ker so tukaj še drugi igralci, ki potrebujejo nekaj več igralnega časa, da se privadijo. Cristiano je moral igrati danes več, ker ni igral proti Herculesu.”

“Di Maria bo še napredoval kot igralec. Star je 21 let, je ustvarjalen in nekoliko še niha v svojih igrah, je pa zato ga težko ustaviti, ko je v naletu.”

“Mallorca je praktično enaka ekipa kot lansko leto, prav tako pa bomo igrali na njihovem stadionu, tako da pričakujem težko tekmo. Kljub temu pa smo mi Real Madrid in se bomo potrudili po svojih najboljših močeh da osvojimo tri točke.”