X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Marcelo želi dati od sebe vse vsak dan, da bi lahko zaigral v začetni postavi. Na današnji novinarski konferenci je Brazilec razpravljal o metodah dela Mourinha.

“Vsakič, ko treniramo se tudi vsi borimo za mesto v začetni postavi in vložena energija je zelo koristna za ekipo.”

“Mourinho je zelo iskren in zato nam je vsem zelo blizu. Vse nas je naredil še močnejše.”

“Ni mi treba poudarjati kako odličen igralec je Di Maria. Še vedno mora napredovati, vendar sam vidim, da postaja pomemben igralec v Real Madridu. Je dober človek na in izven igrišča. Težko se je braniti proti njemu, ker je zelo hiter igralec.”

“Priprave pred sezono so bile dobre glede tega, da smo naredili to, kar je želel trener od nas. Edini cilj ki ga imamo je, da se osredotočimo na vsako posamezno tekmo. Moramo se boriti na vsaki tekmi, če želimo priti daleč.”

“Ponosen sem, da se del Real Madrida in želim igrati za ta klub še več let. To bo upajmo dobra sezona za nas.”

“Nismo se pogovarjali še o žrebu za Ligo prvakov. Sam nimam nekih posebnih želja, tako da moje želje o nasprotnikih bo določil kar žreb. Lepo bi bilo spet videti Raula na Bernabéu, če se bomo soočili s Schalke 04 v skupinskem delu Lige prvakov.”