X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je v pogovoru za El Pais analiziral tekočih zadevah glede Real Madrida.

“V prvi ekipi potekajo korenite spremembe. Trenerjeve vodstvene sposobnosti nam bodo pomagale, da uspešno zaključimo preoblikovanje.”

“Mourinho bo prekinil generalno mišljenje ljudi o trenerjih, ki menijo, da trenerji nimajo dovolj vpliva na ekipo. Njegova prisotnost v klubu zagotavlja moč trenerja.”

“Mourinho je pokazala, da je pravičen v svojih odločitvah. Pravičnost v slačilnici je odvisna od pravil trenerja. Če so ta pravila vsem kristalno jasna, potem jih bo tudi večina spoštovala.”

“Naša nove okrepitve pomagajo ekipi, da pride do sloga igre, ki temelji na krilih in ustvarjalnih igralcih, ki jim podajajo. Podporo, ki jo prijema Canales in interesi glede Ozila, so primeri naklonjenosti trenerja, ki si želi imeti napadalno igro. Pedro Leon in Di Maria nam bosta pomagala razširiti našo igro.”

“Ekipa je v dobrih rokah s kapetanoma, kot sta to Casillas in Ramos. Oba imata močno osebnost in imata rada klub. Točno vesta, kaj pomeni Real Madrid.”

“La Liga bo zaznamovana z dobrim in čvrstim nogometom. Bogastvo španskega nogometa je njegova raznolikost. Igralci in trenerji iz celega sveta tukaj delajo že več kot pol stoletja. Španija se je od vseh teh naučila nekaj, da je dosegla sam vrh.”

“Real Madrid še nikoli niso bil opredeljen na en sam stil igre. Ta ekipa igra strastno za uspeh, slavi predanost in uživa v spektaklih. Vsak stil je dober v iskanju uspeha. Obstaja tisoč načinov igranja nogometa in vsak od njih je lahko popoln ob določenem trenutku.”