X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Real Madrid bo svojo prvo tekmo v novi sezoni La Lige odigral v nedeljo, ko se bo pomeril z Mallorco na stadionu Son Moix. Gonzalo Higuain je za Bwin.com razpravljal o prihajajoči sezoni.

“Tekmi proti Mallorci bo težka, ker se bodo zagotovo trudili igrati tako senzacionalno, kot so igrali v lanski sezoni. Moramo biti motivirani, da pokažemo naš ponos in da smo pripravljeni na zmago. Zelo pomembna in razburljiva tekma bo.”

“Bistveno je, da začnemo sezono z zmago. Proti njihovi taktiki se bomo morali boriti s svojim slogom igre. Kar si želimo, je zmagati na Son Moixu. Imamo ekipo, ki je sposobna osvojiti vse tri točke.”

“Sam ponavadi igram dobro proti Mallorci in upam, da bom nadaljeval to serijo tudi v nedeljo in da bom dosegel veliko zadetkov.”

“Naša ekipa ima veliko potenciala in si želi osvojiti vse, vendar pa ne smemo prehitevati stvari, ker imamo novega trenerja in kar nekaj novih igralcev.”

“Upajmo, da jih bo letos presenetila katera ekipa, čeprav je Barcelona trenutno v vrhunski formi in mislim, da si prav tako tudi oni želijo začeti sezono z zmago.”

“Valencia je izgubila dva pomembna igralca in zato bo njihova tekma proti Malagi težka, vendar bo tudi zabavna.”