X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nasprotniki Real Madrida v Ligi prvakov

Že včeraj je žreb določil prve tri nasprotnike Real Madrida v skupinskem delu Ligi prvakov za sezono 2010/11 in ti nasprotniki so: AC Milan, Ajax in Auxerre.

AC Milan
Z devetimi evropskimi naslovi je od AC Milana, ki jih je osvojil sedem evropskih naslovov, uspešnejši v Ligi prvakov samo še Real Madrid. Italijanska ekipa vedno pride daleč v tem tekmovanju, med drugim pa ima tudi izkušeno in kakovostno ekipo z igralci, kot so to Pato, Ronaldinho, Inzaghi, Borrielo in Huntelaar.

Ajax
Štirikratni zmagovalec Lige prvakov (1971, 1972, 1973, 1995) se vrača v skupinski del Lige prvakov po petletni odsotnosti. Luis Suarez je povedel nizozemsko ekipo do zmage na zadnji tekmi kvalifikacij Lige prvakov proti Dinamo Kijevo, s čimer je pokazal, da bo nevaren za vsako nasprotno ekipo. Ajax je v svojih vrstah veliko reprezentantov, vključno z nizozemskim vratarjem Stekelenburgom.

Auxerre
Auxerre je ena od treh francoskih ekip, ki bo zaigrala v letošnji Ligi prvakov, potem ko so v zadnjem krogu kvalifikacij premagali Zenit iz Sankt Peterburga. Auxerre še ni nikoli prišel v Ligi prvakov dlje kot do četrtfinala in tudi letos je vprašanje, če se lahko uvrstijo iz skupinskega dela, glede na to, da so v skupini smrti s samimi bivšimi prvaki Lige prvakov.