X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po žrebu LP: Butragueño & Pardeza

Direktor za institucionalne odnose Real Madrida Emilio Butragueño in športni direktor Miguel Pardeza, sta komentirala žreb skupin Lige prvakov.

Pardeza
“V naši skupini se bodo pomerili trije nekdanje evropski prvaki in še Auxerre, tako da zgleda, da se v zadnjih letih ne moremo izogniti francoski ekipi v skupinskem delu Lige prvakov. Res je, da naša skupina ni lahka, vendar pa na tej ravni tekmovanja ni nobena skupina lahka. Naše tri tekmece bo težko premagati, vendar pa nam bo to pomagalo, da bomo še močnejši. Več težkih tekem kot bomo odigrali, bolj nam bodo te pomagale utreti poti do finala.”

“Real Madrid si je zaslužil svoj ugled s svojim lastnimi rokami. Nihče si ne želi igrati proti nam, še posebej po spremembah, ki smo jih naredili to poletje. Bili bomo veliko bolj konkurenčni kot lani.”

Butragueño
“Ta skupina je napolnjena z zgodovino in zato bo zelo privlačna za ljubitelje nogometa in novinarje. Nogomet je dandanes športni dogodek, kjer ni enostavnih nasprotnikov. Tudi tretja in četrta ekipa v naši skupini bodo težki nasprotniki, vendar verjamem, da se bomo prebili v naslednji krog tekmovanja. Moramo delati korak za korakom in sedaj razmišljati le o skupinskem delu tekmovanja.”

“Normalno je, da si ostale ekipe niso želel dobiti nas. Prizadevamo si osvojiti La Ligo in Ligo prvakov in zgodovina Bernabéua ima prav tako svojo veljavo pri tem.”