X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Alonso, Carvalho, Marcelo & Higuain

Ekipa je prepričana, da so si zaslužili zmago proti Mallorci.

Xabi Alonso
“Še vedno moramo podmazati ta stroj in doseči optimalno formo, vendar smo že sedaj imeli veliko priložnosti za zadetek in nam je skoraj uspelo zmagati. Vsaka tekma je za nas pomembna in želimo si začeti zmagovati od sedaj naprej. Vsekakor je še prezgodaj za bilo kakšne zaključke. To je bila samo tekma z veliko priložnosti za zadetek, ki pa so ostale neizkoriščene.”

“V prvem polčasu nam je manjkalo nekaj nadzora na igrišču in tako smo prehitro izgubili preveč žog, zaradi česar je bila tekma precej bolj izenačena. V drugem polčasu smo popolnoma prevladovali in smo nedvomno poskušali zmagati. Ni več časa, da ga izgubljamo s to tekmo in prepričan sem, da bomo že na naslednji tekmi veliko boljši. Med odmorom v ligi, bomo pilili našo igro. Kljub novim okrepitvam je jedro ekipe še vedno isto, tako da se bomo hitro prilagodili drug na drugega, vsekakor pa smo pravi poti.”

Carvalho
“Igrali smo dobro v obrambi, manjkal nam je samo dosežen zadetek. Nismo uspeli izkoristiti veliko naših priložnosti, še posebej v drugem polčasu. Zaslužili smo si zmago, vendar pa tisti, ki si zaslužijo zmago, le-te ne dobijo vedno.”

Marcelo
“Nismo začeli dobro, vendar smo postopoma iz minute v minuto prevzemali nadzor nad tekmo. Tekma je bila kompaktna in težka v prvem polčasu, vendar smo nato v drugem polčasu praktično vseskozi prevladovali. Osredotočeni smo le na sebe in na ohranjanje ta mentalitete.”

Higuain
“To je bil naš prva ligaška tekma in smo igrali kar dobro, vendar pa moramo stvari jemati počasi. Imeli smo priložnosti za zadetek in nadzorovali tempo tekme. Pred nami je še dolga sezono in bomo zato imeli še dovolj časa, da popravimo naše napake. Ostalo je še 37 tekem v ligi in lahko se zgodi še marsikaj.”