X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je predstavo svojih varovancev  proti Mallorci ocenil kot solidno.

“Pozitivna stran naše predstave je, da nismo imeli praktično nobenih težav v obrambi. Ustvarili smo si veliko priložnosti v drugem polčasu, ki je vedno zahtevnejši iz psihološkega vidika. Imeli smo dovolj priložnosti, da bi tekmo dobili.”

“Najbolj negativna stvar je izid. Nismo igrali dobro v prvem polčasu, po odmoru smo zaigrali veliko bolje in si tudi ustvarili pet oziroma šest priložnosti za zadetek. Ekipa je še vedno v fazi gradnje in daleč od dosega svojega resničnega potenciala in v tej fazi je zelo pomembna obramba, prejeti nobenega zadetka in izkoristiti tiste redke priložnosti za gol, ki se pojavijo. Zadnje nam ni uspelo, vendar zaradi tega nismo trpeli.”

“Potrebujemo še veliko ur za delo, ampak prostora za napredek do naslednje tekme ni, saj bom imel na voljo samo štiri člane prve ekipe v tem tednu. Pomerili se bomo z Osasuno le dva dni po vrnitvi naših reprezentantov in dva dni po tem se bomo že pomerili z Ajaxom. Po teh dveh tekmah bomo v istem stanju kot smo danes, enostavno nimamo časa za delo.”

“V tem trenutku si želim dobre obrambe in doseči en zadetek. Želim si zmage na naslednji tekmi. Razočaran sem nad neizkoriščenimi priložnosti, vendar nikoli ne bom kritiziral igralca, ki zapravi priložnost. Vsi zmagamo, remiziramo in izgubljamo skupaj. Pomembno je, da smo si zaslužili zmago.”

“Igramo vsak vikend, z Barcelono se bomo pomerili dvakrat, morda štirikrat, če se srečamo v drugih tekmovanjih. O naših srečanjih bom govoril zgolj takrat, ne vsak dan. Želim jim čestitati, če so zmagali danes, mi smo osredotočeni na svoje delo. Ekipa je v fazi gradnje in mislim, da nismo v kakršnikoli dramatični situaciji.”